Despre mine


În momentul în care m-am decis să aleg această cale, de a practica psihoterapia, am pornit de la ceea ce am observat în jurul meu. Foarte mulţi oamenii sufereau. Fie că se confruntau cu probleme fizice, medicale sau cu nereuşite importante pentru ei, suferinţa era prezentă. În plus, pe lângă suferinţă ajungeau să-şi irosească viaţa, aşteptând să treacă timpul, sperând că astfel le va trece şi suferinţa. Apelau la o serie de modalităţi de gestionare a problemelor fără niciun folos (astrologia, astro-psihologia, bioenergia, etc.). Îmi doream să îi pot ajuta, îmi doream să am cunoştinţele necesare pentru a le face viaţa mai uşoară.

Am studiat astfel kinetoterapia, iar apoi psihologia. În urma anilor de studiu am dobândit aceste cunoştinţe, iar acum fac ceea ce fac cu pasiune şi cu o dorinţă profundă de a le oferi oamenilor şansa de a dobândi sănătatea emoţională de care au nevoie pentru a se putea bucura pe deplin de viaţă.

Am pregătire în psihoterapie cognitiv-comportamentală, raţional emotivă şi comportamentală, în terapie psiho-sexuală şi în terapie de cuplu, validată ştiinţific pe baza modelului Gottman.

Sunt membrul:

  • Colegiului Psihologilor din Romania
  • Asociaţiei de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale din Romania
  • Association for Contextual Behavioral Science