Consiliere pre-maritala

Aproape 40% dintre căsătorii sfârşesc în suferinţă, probleme emoţionale pentru parteneri, dar mai ales pentru copii. Procentul divorţurilor pentru cei care aleg să se recăsătorească este şi mai mare, de aproximativ 50%.

Consilierea premaritală se adresează celor care doresc să îşi unească destinele şi vor să îşi ofere cu adevărat o şansă de reuşită în această călătorie în doi, dar şi celor care au identificat o serie de probleme premaritale şi care doresc să prevină agravarea lor după încheierea lunii de miere, precum şi celor care au rezerve în ceea ce priveşte căsătoria.

Căsătoria reprezintă un pas foarte important în viaţa oamenilor, iar cei mai mulţi dintre cei care aleg să se căsătoresc o fac cu gândul că va fi pentru totdeauna sau cel puţin până ce moartea îi va despărţi. Cred că sunt puţini cei care îşi propun ca relaţia lor să eşueze. În acest context, chiar dacă iubirea este necesară, ea nu este suficientă. Din nefericire, nu avem o pregătire referitoare la modificările care apar în relaţie odată cu trecerea timpului, la influenţele pe care fiecare dintre noi le aduce din familia de origine, la modalităţile de exprimare emoţională, etc.

De aceea, este important să intervenim din timp în ceea ce ar putea fi investiţia noastră emoţională cea mai importantă.

Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele abordate în cadrul consilierii premaritale, vă rog să utilizaţi formularul de mai jos:

Numele dvs.

Adresa e-mail

Telefon

Observatii

Introduceti textul in casuta:
captcha